Α1 ΕΠΣΗ: Ντέρμπι με τα όλα του στο Τυμπάκι!

Με τέσσερις αναμετρήσεις κλείνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ με τα βλέμματα να είναι συγκεντρωμένα σε ένα ματς.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος ΑΟΤ, φιλοξενεί στο Τυμπάκι την εντυπωσιακή φέτος ΑΕΚ σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει πολλά στην πορεία του πρωταθλήματος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η ΑΕΚ έρχεται από ένα σπουδαίο βαθμό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, ενώ το Τυμπάκι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία έχοντας καταφέρει να περάσει και από την Χερσόνησο.

Ο Ανθεστίωνας που βρίσκεται κοντά σε ΑΕΚ και ΑΟΤ δοκιμάζεται στην έδρα της Χερσονήσου σε μια δύσκολη αποστολή για τους παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη, οι οποίοι ωστόσο ΄ψάχνουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς.

Δύσκολη αποστολή έχει και ο ΠΑΝΟΜ. Η ομάδα των Μαλίων δοκιμάζεται στην έδρα των Ασιτών σε μια αναμέτρηση που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα δύο σωματεία που έχουν αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Τέλος “μάχη” θα γίνει ανάμεσα στον ΕΓΟΗ και τον ΟΦΑ στην Βαγιά, αφού οι δύο ομάδες “καίγονται” για τους βαθμούς ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της ημέρας:
[wpse_matches competition=”93285″ cdate=”2021-12-19″]
Η βαθμολογία:
[wpse_standing competition=”93285″]
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:
[wpse_matches competition=”93285″ cdate=”2021-12-18″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P