Θα «ψάξει» την πρώτη του νίκη μετά τη διακοπή

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μπήκαν σε αναστολή για τουλάχιστον ένα μήνα και κάποιες ομάδες, αν και είχαν μία αρκετά «δυναμική» παρουσία τις πρώτες αγωνιστικές, δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη. Μία τέτοια ομάδα είναι ο Άγιος Δημήτριος «Αμμουδάρα».

Οι «νεοφώτιστοι» μετράνε τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, με τη νίκη να… αγνοείται αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, Ο Άγιος Δημήτριος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1, κόντρα στον ΟΦΑΜ, σε ένα παιχνίδι όπου κρατούσε τη νίκη μέχρι το 82’.

Στη δεύτερη αγωνιστική, γνώρισε την μοναδική του ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, από την Φαιστό με σκορ 1-0, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία με 1-1, απέναντι στον ΠΑΟ Δειλινών και η ισοπαλία 1-1 με την Αγία Βαρβάρα. Παράλληλα, αποκλείστηκε από το Κύπελλο ΕΠΣΗ, με σκορ 1-3 από τον Ανθεστίωνα.

Το συγκρότημα του Βασίλη Μιχελουδάκη, στέκεται αρκετά καλά στους πρώτους αγώνες της σεζόν, με μοναδικό πρόβλημα να είναι η νίκη, κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να αρχίσουν ξανά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.