Είναι δεδομένο πως ο «Τότι» των ηρακλειώτικων γηπέδων πανηγυρίζει από εκεί ψηλά για τον αγαπημένο του ΟΦΗ.
Μέσα στο κλίμα χαράς για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΟΦΗ, δεν έλειψαν και οι στιγμές βαθιάς συγκίνησης…
Ο πρόεδρος του Αλμυρού, Νίκος Πατραμάνης, θέλησε μέσα στο κλίμα ευφορίας να αφιερώσει τη μεγάλη επιτυχία σε έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αλλά παραμένει «παρών» στις καρδιές όλων.
Με μια ξεχωριστή και γεμάτη νόημα ανάρτηση, αναφέρθηκε στον στενό του φίλο, Γιάννη Φλουρή, ο οποίος έφυγε πριν από λίγους μήνες και είναι δεδομένο πως παρακολουθούσε από εκεί ψηλά τον αγαπημένο του ΟΦΗ.
«Γιάνναρε Φλουρή εντάξει τα κανονισες και κόουτσάρες από ψηλά, όπως εσύ ήξερες μάγκικα! Εδώ είσαι», έγραψε χαρακτηριστικά.