Ματσάρα «X»ωρίς νικητή στο Ασήμι!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με τέσσερα γκολ, δύο αποβολές και αρκετές ευκαιρίες Ασήμι και Αγία Βαρβάρα μοιράστηκαν βαθμούς μένοντας στο 2-2 για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε ο ρυθμός Ασήμι και Αγία Βαρβάρα ανέβαζαν ρυθμό δημιουργώντας ευκαιρίες, όμως το 0-0 παρέμενε.

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Αποδουλιανάκη να σκοράρει και να κάνει το 1-0.

Η Αγία Βαρβάρα έμεινε με δέκα παίκτες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αφού ο Καρακωνσταντάκης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να πάρει «αέρα» δύο τερμάτων με τον Βαλαμούτσουνο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0.

Στην συνέχεια το Ασήμι έχοντας παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο πίεσε για να μειώσει και να ξανά μπει στο ματς, κάτι που κατάφερε με τον Τσαφαντάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-1.

Το γκολ αυτό ανέβασε την απόδοση των παικτών του Νίκου Φανουράκη, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα, αφού στο 78ο λεπτό ο κ. Μανιώτης έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Σαριδάκη, ωστόσο ο επόπτης γύρισε την φάση πίσω για οφσάιντ.

Η πίεση απέφερε καρπούς και στο 83ο λεπτό το Ασήμι έφερε το ματς στα ίσα με τον Στεφανάκη να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και το Ασήμι ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες αφού ο Χατζηκωσταντίνου δέχτηκε κόκκινη κάρτα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ασήμι: Ντάγκινης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Α.(λ.τ. 25’ Χατζηκωσταντίνου) , Κουτεντάκης(70’ Μαρκάκης), Σφακιανάκης, Αβανίδης, Χατζηπαυλίδης Αγγ., Χατζάκης, Ανδρεαδάκης, Τσαφαντάκης, Στεφανάκης.

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Καρακωνσταντάκης, Σιαπλαούρας, Λέλεκας, Μαρής, Σαλιάι(60′ Σαϊτάκης), Τζάρτζαλος(46′ Καμπάνης), Σκουλάς, Βαλαμούτσουνος(75′ Χατζηγεωργίου), Γαρεφαλάκης(68′ Βερνιδάκης), Αποδουλιανάκης(75′ Κοζωρόνης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P