Ποδοσφαιρικός… πολιτισμός λίγες ώρες πριν το ντέρμπι!

Μία πολύ όμορφη στιγμή απαθανάτισε ο φακός του GRANDSPORT στην χθεσινή εκδήλωση της ΑΕ Κατσαμπά, καθώς οι πρόεδροι της ΑΕΚ Γιάννης Μαστροκυριακάκης, του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης και της Βόνης Χριστόφορος Λαμπράκης είχαν θερμό εναγκαλισμό και διασκέδασαν μαζί στην πολύ ωραία βραδιά των «κιτρινόμαυρων».

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται αύριο Κυριακή σε ένα σπουδαίο ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους προέδρους των δύο ομάδων να έχουν θερμό εναγκαλισμό και να διασκεδάσουν μαζί σε μία πολύ όμορφη κρητική βραδιά που διοργάνωσε το σωματείο της ΑΕΚ, δείχνοντας πως το μόνο που τους χωρίζει είναι τα 90΄ λεπτά που θα διαρκέσει το σπουδαίο ντέρμπι!

Παράλληλα το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Βόνης Χριστόφορος Λαμπράκης, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω φωτογραφία τόσο εκείνος όσο και ο Κώστας Μπουμάκης φωτογραφήθηκαν με τους πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Δημήτρη Σπανό και τον νυν πρόεδρο Γιάννη Μαστροκυριακάκη!

Έτσι έδειξαν για μία ακόμα φορά τον ποδοσφαιρικό… πολιτισμό που επικρατεί στα γήπεδα του Ηρακλείου αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση καθώς το ποδόσφαιρο… ενώνει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P