Αποχωρήσεις στον ΟΦΑΜ, «βουνό» τα προβλήματα

Αρκετές προσθαφαιρέσεις θα υποστεί η ομάδα του ΟΦΑΜ, ενώ λίγες εβδομάδες πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη έγιναν γνωστές, οι πρώτες αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας της Αγίας Μαρίνας.

Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι της ομάδας, δεν συνεχίζουν σε αυτήν, ο Ευθύμης Σερπετζόγλου, ο οποίος θα μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Ανδρέας Αεράκης.

Ο Ευθύμης Σερπετζόγλου πάντως, έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, με τον ίδιο να κάνει σκέψεις άμεσης απόσυρσης από την ενεργό δράση, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη τένοντα και μερική ρήξη τετρακέφαλου.

Την «τριάδα» των αποχωρήσεων συμπληρώνει και ο Κώστας Μοχιανάκης, ο οποίος όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας, κάτι όμως που δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί στη συνέχεια. Στις αποχωρήσεις θα πρέπει να προστεθεί και ο Μάνος Παπουτσάκης, που έχει αποχωρήσει ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Στον ΟΦΑΜ, έχουν μπροστά τους δύο δύσκολα παιχνίδια, αρχικά με την Τύλισο και στη συνέχεια με την Παλιανή, με τα οποία θα ολοκληρωθεί το 2021 για την ομάδα, η οποία ήδη έχει αρχίσει να επικεντρώνεται στις προσθήκες τις οποίες θα πρέπει να πραγματοποιήσει καθώς το ρόστερ χρειάζεται άμεση ενίσχυση.

Ο Γιώργος Παναγιωτάκης, στον αγώνα με την Τύλισο που ακολουθεί, πέραν των προαναφερθέντων, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Ορφανό, Μαργαριτσανάκη και Πέτρο Στρατήγη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P