
Ικανοποιημένος από την ανοδική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα είναι ο Τίμος Σταματάκης.
Ο τεχνικός της Θερίσου, έχει αναλάβει εδώ και λίγες εβδομάδες την ομάδα και δείχνει να βελτιώνει αρκετά την εικόνα του σωματείου στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ.
Μάλιστα στην αναμέτρηση με την Ροδιά η Θέρισος άγγιξε το… τρίποντο, όμως πήρε μόνο τον βαθμό, ωστόσο αυτό που κρατάει ο έμπειρος τεχνικός είναι η καλή εικόνα που έδειξε στο παιχνίδι και ο ίδιος ευελπιστεί σε καλύτερη πορεία.
Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Εμείς βγάζουμε κάθε αγωνιστική καλύτερη εικόνα και βλέπω μέσα στο παιχνίδι μας αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ήταν μια αναμέτρηση που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, όμως κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, όμως μένω ικανοποιημένος από την εξέλιξη της ομάδας μας και βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια”.