Α1 ΕΠΣΗ: ΠΑΟΚ – Ρωμανός την καλύτερη επίθεση!

ΠΑΟΚ και Ρωμανός μετρούσαν το απόλυτο νικών μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και οδηγούσαν την κούρσα στη βαθμολογία(ΠΑΟΚ 4Χ4, Ρωμανός ένα παιχνίδι λιγότερο), ωστόσο οι δύο «αυτοί» μονομάχοι πέρα από τις νίκες εντυπωσίασαν και με τις επιδόσεις τους σε άμυνα αλλά και…επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο ξεκίνημα πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα δέκα τέρματα, δηλαδή 2,5 γκολ ανά παιχνίδι. Μάλιστα κατάφερε να δεχτεί μόλις 2 γκολ και με αυτά τα πολύ καλά στατιστικά πέτυχε σημαντικές νίκες.

Από την άλλη πλευρά ο Ρωμανός, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, πανηγύρισε τρεις νίκες μέχρι τη διακοπή με τα στατιστικά του να είναι άκρος εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα η ομάδα του Άλκη Πλουσή, μόλις σε τρεις αναμετρήσεις σημείωσε και αυτή 10 γκολ, δηλαδή περίπου 3,5 γκολ ανά παιχνίδι ενώ με άμυνα από…ατσάλι δεν δέχτηκε ούτε ένα τέρμα.

ADVERTISING

Όπως γίνεται αντιληπτό η «μάχη» στην Α1 αναμένεται μεγάλη όταν με το καλό επιστρέψουμε σε αγωνιστική δράση και μένει να δούμε αν οι δύο αυτές ομάδες που εντυπωσίασαν στο ξεκίνημα της σεζόν, θα επιστρέψουν στην ίδια αγωνιστική κατάσταση μετά τη διακοπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ