Μπαίνει στη νέα εποχή η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ – «Το καλύτερο για την ομάδα εντός και εκτός γηπέδων»

Στη νέα εποχή μπαίνει το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, με τον Άκη Γεωργακάκο στο «τιμόνι» του σωματείου.

Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας και ο άμεσος συνεργάτης του και αντιπρόεδρος, Σταύρος Περακάκης προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις στην επίσημα σελίδα της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, αναλύοντας ορισμένα από τα φιλόδοξα σχέδια τους για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας μας,

ADVERTISING

Σας καλωσορίζουμε στην επόμενη σελίδα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, σηματοδοτείται η επίσημη έναρξη της νέας διοίκησης.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το τιμόνι της ομάδας έχει αναλάβει ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας κ. Άκης Γεωργακάκος. Ο κ. Γεωργακάκος, ο οποίος παρακολούθησε στενά την περυσινή πορεία της ομάδας ως μέλος της διοικούσας επιτροπής, αποφάσισε να επενδύσει περαιτέρω και να προχωρήσει στο πλάνο που παρουσίασε ο νυν αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Περακάκης. Με την εμπειρία του και την αγάπη του για το γυναικείο ποδόσφαιρο, ο κ. Περακάκης αποτελεί τον πλέον πολύτιμο συνεργάτη του στη νέα πορεία της ομάδας.

Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Γεωργακάκου: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να έχω την πλήρη αποδοχή από την προηγούμενη διοίκηση της ομάδας. Με την εμπιστοσύνη τους, θα πορευτώ μαζί με τους συνεργάτες μου για να επιδιώξουμε το καλύτερο για την ομάδα, εντός και εκτός γηπέδων. Βασίζομαι στο ομαδικό πνεύμα και εμπιστεύομαι πλήρως τους συνεργάτες μου, ιδιαίτερα τον Σταύρο Περακάκη, ο οποίος είναι και εμπνευστής του συνολικού στόχου μας.

ADVERTISING

Σύντομα θα παραχωρήσω και μια αναλυτική δήλωση, ώστε να γνωρίσουν όλοι τι να περιμένουν φέτος. Έχω ενθουσιαστεί με την ιστορία της ομάδας και γνωρίζω πολύ καλά πού βρισκόμαστε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα»

Αντιπρόεδρος της νέας διοίκησης ορίζεται ο κ. Σταύρος Περακάκης, ο οποίος έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην περυσινή πορεία της ομάδας και συνεχίζει να προσφέρει το όραμά του για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Ο κ. Γεωργακάκος βρήκε στο πρόσωπό του την απαραίτητη σιγουριά για την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

«Βρήκα το προσοδοφόρο έδαφος που έψαχνα για να χτίσω αυτό που ονειρεύομαι χρόνια. Θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου να αναπτύξω την ομάδα από τις ακαδημίες έως την πρώτη ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν με αισιοδοξία, έχοντας στο πλευρό μας αξιόλογους συνεργάτες και στρατηγικές προσθήκες που θα επιτύχουν το πλάνο μας».,

ADVERTISING

Σε συνέχεια της πρώτης ανακοίνωσης, σήμερα αναμένεται και η παρουσίαση του προπονητικού team.

Κλείνοντας, σας παραθέτουμε και την από κοινού δήλωση των κυρίων Γεωργακάκου – Περακάκη:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας για τη συνεχή στήριξή τους, καθώς και τους σπόνσορες και χορηγούς μας που συντέλεσαν καταλυτικά στην έως τώρα πορεία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον πρόεδρο κ. Δανδάλη αλλά και τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Καζανάκη για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα και την επαγγελματική τους προσέγγιση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της νέας διοίκησης.

ADVERTISING

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Μανουσάκη για τη σημαντική συμβολή του και την ανιδιοτελή του αγάπη για την ομάδα. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την αδιάκοπη προσφορά τους.
Ελπίζουμε να σας έχουμε όλους δίπλα μας στην επόμενη ημέρα.

Τέλος, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον απελθόντα προπονητή κ. Κωνσταντίνο Παντζαρίδη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα μας σε υψηλά επίπεδα την περυσινή χρονιά. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές του επιδιώξεις, όπως και στους συνεργάτες του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ