Δίπλα στον Α. Αλεξάκη η Τριτωνία

Η ομάδα της Τριτωνίας βρίσκεται στον πλευρό του Αλέξανδρου Αλεξάκη, ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα πριν μερικά χρόνια και από τότε αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με την ομάδα του Αστριτσίου, να διοργανώνει εκδήλωσή ώστε να μαζέψει χρήματα για τον Αλέξανδρο Αλεξάκη.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο ζωγράφος, Νίκος Βισκαδουράκης, προσέφερε έναν πίνακα ζωγραφικής αξίας 2.500 ευρώ και ο Γιώργος Σουλτάτος, μέλος του συλλόγου ΣΑΕΠΗ, προσέφερε μία τηλεόραση, για την βοήθεια του Αλέξανδρου Αλεξάκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πρωτοβουλία του προέδρου της Τριτωνίας, Μανώλη Συντιχάκη και η πώληση των λαχνών έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Όλοι μαζί για τον Αλέξανδρο.

Ευχαριστούμε τον διακεκριμένο ζωγράφο και μέλος του συλλόγου μας, Νίκο Βισκαδουράκη, για την ευγενή χορηγία του στο Σ.Α.Ε.Π.Η ενός πίνακα ζωγραφικής, αξίας 2.500 Ευρώ.

Επίσης ευχαριστούμε το μέλος του συλλόγου μας, Γιώργο Σουλτάτο, για την ευγενή χορηγία του στο Σ.Α.Ε.Π.Η, μία τηλεόραση «Toshiba 32’», η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την εκδήλωση της ομάδας, Τριτωνία Αστριτσίου, για την βοήθεια του Αλέξανδρου Αλεξάκη. Όλοι μαζί μπορούμε! Η πώληση των λαχνών άρχισε με πρωτοβουλία του Προέδρου, Μανώλη Συντιχάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P