ΑΟΚ: Δεν σταματάει να σκοράρει ο Παπαδάκης!

Μπορεί τα πρωταθλήματα να διακόπηκαν μέχρι…νεοτέρας, ωστόσο όσο πρόλαβαν να αγωνιστούν οι ομάδες μπόρεσαν να αναδειχθούν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία στις πρώτες αγωνιστικές. Ένα από αυτά είναι και το γεγονός πως ο Παπαδάκης του ΑΟΚ…σκοράρει ακόμα.

Συγκεκριμένα ο επιθετικός της ομάδας των Καμινίων, ξεκίνησε με μαγικό τρόπο τη σεζόν αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές κατάφερε να σκοράρει οκτώ(8) τέρματα! Ο ικανότατος επιθετικός του Σταμάτη Τζιώτη, από την πρεμιέρα κιόλας έδειξε τις προθέσεις του για φέτος, αφού σημείωσε χατ-τρικ χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του, η οποία είχε κάνει «τρελή» ανατροπή στις καθυστερήσεις κόντρα στον Ερμή Ατσαλένιου.

Μάλιστα μία εβδομάδα αργότερα ο Παπαδάκης, απλά συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο…γκάζι και σημείωσε καρέ τερμάτων κόντρα στις Ελπίδες στην μεγάλη σε εύρος νίκη του ΑΟΚ με 8-1, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι παρά την ήττα της ομάδας του από τον Τηγανίτη με 3-2, κατάφερε και πάλι να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μία φορά.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο επιθετικός του ΑΟΚ, έχει άριστη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και μένει φυσικά να δούμε αν, θα συνεχίσει σε τέτοιους «απίθανους» ρυθμούς όταν οι ομάδες επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση…