Ο Ηρόδοτος… επιστρέφει στο «μπουντρούμι»

Το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης, για να ελέγξει την καταλληλόλητα του γηπέδου, το οποίο ο Ηρόδοτος, θέλει να χρησιμοποιήσει ως έδρα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, η αρμόδια επιτροπή, αποτελούμενη από μηχανικούς αλλά και στελέχη των υπηρεσιών της Αστυνομίας, της Super League 2 και άλλων αρμόδιων φορέων, πραγματοποίησε έλεγχο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, εξετάζοντας το ενδεχόμενο παραχώρησης άδειας χρήσης σε επίπεδο Super League 2.

Όπως τονίζουν στον Ηρόδοτο, η διαδικασία έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, οι… παρατηρήσεις ήταν απειροελάχιστες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, άμεσα η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, θα λάβει άδεια για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το γήπεδό της για τους μελλοντικούς της αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ADVERTISING

Στον Ηρόδοτο, δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, πως ο αγώνας με την Καλλιθέα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα οριστεί στη Νέα Αλικαρνασσό και όχι το… αχανές Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο χρησιμοποιεί κατ’ ανάγκη η νεοφώτιστη ομάδα.

Οριστικές εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα, αναμένονται τις επόμενες ημέρες…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.