Μεγάλο «διπλό» με ανατροπή στο ντεμπούτο του Λεκάκη!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Μοχό, στο ντεμπούτο του Αντώνη Λεκάκη στον πάγκο της ομάδας, επικρατώντας 1-2 του Λίντο στην έδρα του, με ανατροπή!

Στο 10’ κεφαλιά του Τσαγλιώτη η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και ένα λεπτό αργότερα ο Παπαδάκης σούταρε και η μπάλα πέρασε άουτ. Νέα καλή στιγμή για το Λίντο στο 13’ με τον Παπαδάκη να φεύγει στη πλάτη της άμυνας, αλλά ο Μουτζούρης βγήκε και με προβολή απομάκρυνε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Τσεκρέζι έφυγε στην κόντρα μετά από πάσα του Νταουσιάνη, με «λόμπα» προσπάθησε να «νικήσει» τον Καργάκη, αλλά η προσπάθειά του ήταν άστοχη.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, μεγάλη ευκαιρία για τον Μοχό με τον Βαρδονικολάκη μετά από πάσα του Μίχου, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Καργάκη και δύο λεπτά αργότερα, μεγάλη ευκαιρία αυτή τη φορά για το Λίντο με τον Κορνάρο με σέντρα να βγάζει τον Πεδιαδιτάκη απέναντι από τον τερματοφύλακα, όμως η προσπάθειά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 37’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Διακάκη από πλάγια θέση, ο Μουτζούρης έπεσε εντυπωσιακά στη γωνία του και μπλόκαρε. Στο 42’ μεγάλη ευκαιρία για τον Μοχό μετά από εκτέλεση φάουλ του Νταουσιάνη, ο Σούρσος με προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, το Λίντο πήρε το προβάδισμα μετά από σέντρα του Τσαγλιώτη, ο Γιώργος Διαμαντάκης στη προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα «κρέμασε» τον Μουτζούρη κάνοντας το 1-0.

Η επανάληψη, ξεκίνησε δυναμικά για τον Μοχό, που μόλις στο 46’ μετά από παράλληλη του Γιώργου Διαμαντάκη, ο Βαρδονικολάκης τη τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα προς την εστία και να χριστεί σκόρερ.

Στο 64’ ο Κορνάρος με ραία σέντρα βρήκε τον Σφακιανάκη, η κεφαλιά του όμως πέρασε ελάχιστα άουτ και δύο λεπτά αργότερα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νταουσιάνη, ο Μοχός ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 80’ ο Μοχός κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα, με τον Βαρδονικολάκη με προβολή από τη μικρή περιοχή να κάνει την ανατροπή και να χαρίζει ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο για την ομάδα του Αντώνη Λεκάκη.

Στο φινάλε του αγώνα πάντως, ο Μοχός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει και το 1-3 μετά από κεφαλιά του Ρουσοχατζάκη, ο Καργάκης εντυπωσιακά απέκρουσε ενώ στην εξέλιξη της φάσης, βρισκόταν στο έδαφος ο Κομνηνός και διαμαρτυρόταν.

Δίκαιο το 1-2 του Μοχού, που ήταν καλύτερος στην επανάληψη, με τον Αντώνη Λεκάκη στο ντεμπούτο του να παίρνει σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Λίντο: Καργάκης, Δροσάτος, Κορνάρος(86’ Σεβδαλής),, Τζαγκαράκης, Διακάκης, Γκρίτζαλης, Παπαδάκης Ν., Κομνηνός, Μαθιουδάκης(63’ Γκότσης), Τσαγλιώτης(54’ Μπουρδάκης), Πεδιαδιτάκης(63’ Σφακιανάκης)

Μοχός: Μουτζούρης, Διαμαντάκης Γ., Αμοιρόπουλος, Διγενής, Διαμαντάκης Σ., Ρουμελιώτης(79’ Μηλάκης), Μίχος, Νταουσιάνης, Βαρδονικολάκης(86’ Ρουσοχατζάκης), Τσεκρέζι(56’ Τσιμινικάκης), Σούρσος(46’ Μεχντί)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P