Ματσάρα στο Γάζι με νικητές τους Νέους Αλμυρού!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πέντε γκολ, οι Νέοι Αλμυρού κατάφεραν να κερδίσουν την Θέρισο με 3-2 για την πρώτη αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες και να δείχνουν τις ορέξεις τους στον αγωνιστικό χώρο του Γαζίου.

Οι Νέοι Αλμυρού ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, στο 27ο λεπτό με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Κεφαλογιάννη.

Η Θέρισος απάντησε άμεσα και στο 37ο λεπτό ισοφάρισε με τον Ζγκούρι κάνοντας το 1-1, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Λουλουδάκη κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο παιχνίδι της με τον Ζγκούρι και πάλι να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να βάζει την Θέρισο μπροστά στο σκορ με 2-1.

Το παιχνίδι είχε… τρελό ρυθμό με τους Νέους Αλμυρού να πιέζουν για την ισοφάριση και την Θέρισσο να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση για να «κλειδώσει» το… τρίποντο.

Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη μέσα σε επτά λεπτά κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και με γκολ των Σελαμάι και Σαμπροβαλάκη έκανε το 3-2 παίρνοντας το… τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Τζανής, Καναβάκης, Χνάρης, Φιτσοδασκαλάκης, Σελεμάι, Κοτζαγιώτης, Σαμπροβαλάκης, Κεφαλογιάννης, Κολιαρουδάκης, Κούκος.

Θέρισος: Πλαϊτης, Χιώτης, Λειβαδίτης, Μητσόπουλος, Γουλιελμάκης, Γεωργιάδης, Μυλωνάς, Κασελάκης, Φραγκιαδάκης, Ζγκούρι, Πιτσιδιανός.

Το αποτέλεσμα της ημέρας:
[wpse_matches competition=”93306″ cdate=”2021-10-30″]
Η βαθμολογία:
[wpse_standing competition=”93306″]
Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:
[wpse_matches competition=”93306″ cdate=”2021-10-31″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P