Ισοπαλία από την… άσπρη βούλα στις Μοίρες!

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι Μοίρες και Ασίτες μοιράστηκαν βαθμούς αφού έμειναν στο 1-1 για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι Μοίρες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό έχασε ευκαιρία με τον Βατσινά. Στην συνέχεια οι Ασίτες απάντησαν με δύο «χλιαρά» σουτ του Κοτζαδάκη να μην δυσκολεύουν τον Λιουδάκη.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαν το παιχνίδι στην δύναμη με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το μηδέν στα αποδυτήρια, οι Μοίρες πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν κέρδισαν πέναλτι με τον Φραγκιαδάκη να «νικάει» τον Γκόγκο και να κάνει το 1-0. Μια φάση όπου οι Ασίτες διαμαρτύρονται για οφσαιντ στην αρχή της προσπάθειας των γηπεδούχων.

Οι Ασίτες δεν επηρεάστηκαν από το γκολ και με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Κοτζαδάκης από την άσπρη βούλα ευστόχησε κάνοντας το 1-1.

Μετά το γκολ των Ασιτών ο ρυθμός ανέβηκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δεν υπήρχε καμία μεγάλη ευκαιρία στα δύο καρέ.

Μάλιστα οι Ασίτες από το 72ο λεπτό οι Ασίτες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γιαννακόπουλου με τις Μοίρες να ανεβάζουν την απόδοση τους και να πιέζουν για το γκολ, ωστόσο οι ελάχιστες ευκαιρίες που έκαναν δεν βρήκαν

στόχο με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Μοίρες Λιουδάκης, Πολυμερίδης Γ., Πολυμερίδης Χ., Φραγκιαδάκης, Φανουράκης, Τραορέ(23′ Χατζάκης), Κυριακάκης, Κουτσάκης, Βατσινάς, Σφυριδάκης, Αντωνάκης.

Ασίτες Γκόγκος, Κοπιδάκης Ζ, Μανουσάκης, Νικολακάκης, Κοζορώνης Δ., Ρουμπάκης Κ., Κοζορώνης Ν., Σταματάκης, Γιαννακόπουλος, Περογαμβράκης Μ(32′ Αναστασάκης Δ.(82′ Λιανδράκης), Κοτζαδάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P