Εντυπωσιακή ισοπαλία στο Γ. Σκουρέλλος

Εντυπωσιακό ήταν το παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Γ ΕΠΣΗ, στο γήπεδο Γιάννης Σκουρέλλος, καθώς οι Ελπίδες Ηροδότου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με τον ΠΟΗ, με σκορ 2-2, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, όμως τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το σκορ, πριν το ξαναφέρουν στα… ίσια οι «πράσινοι».

Η ομάδα του ΠΟΗ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 27’, με τον Φανουράκη να σκοράρει με κεφαλιά για το 0-1.

Στο 31’ οι Ελπίδες Ηροδότου έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν τον Αμπαζάι πριν προλάβει να εκτελέσει για το 1-1.

ADVERTISING

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45 λεπτών, με τον Συλλιγαρδάκη να σκοράρει από το σημείο της άσπρης βούλας, γράφοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Συλλιγαρδάκης ανέτρεψε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως η ομάδα του ΠΟΗ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, με τον Χρονάκη στο 75ο λεπτό, αποτέλσμα το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ADVERTISING

Ελπίδες Ηροδότου: Τουμπάκης, Συλλιγαρδάκης, Παπαμακρής, Ρουσάκης, Καραλής, Ψαράκης, Αμπαζάι, Κουκούλης, Κωλετάκης (46’ Παρασύρης), Σουέντ (80’ Σιδέρης), Κιόσια (46’ Δατσέρης).

ΠΟΗ: Κτιστάκης, Γαλανάκης, Μπαντουράκης (57’ Παπαδάκης), Φραγκομανωλάκης, Ρουκουνάκης Θ., Κεμιτζόγλου (57’ Φουντουλάκης), Σαπουντζάκης, Σταβρέ, Κοτζιάς Γ., Φανουράκης, Χρονάκης.



Click to Hide Advanced Floating Content