Δ. Τσέρος: «Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο προπονητής των Κουνάβων, μίλησε για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Γιούχτα 2010, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός, μεταξύ άλλων τόνισε πως παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, η ομάδα του μπαίνει στο γήπεδο δίνει το καλύτερο της εαυτό, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι όλα τα παιχνίδια τα παλεύουμε και προσπαθούμε να πάρουμε κάτι από κάθε ματς, ότι μας αναλογεί.

Δυστυχώς έτσι όπως είναι τα πράγματα, όπου υπάρχει αβεβαιότητα για το τι θα γίνει, προσπαθούμε όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και χωρίς απουσίες γιατί από την αρχή της σεζόν έχουμε πάρα πολλές απουσίες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλες τις ομάδες για την προσπάθεια που κάνουν μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνουμε.

Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν δύσκολο αντίπαλο, όμως εμείς δεν κοιτάμε αντιπάλους και θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».