Δ. Τσέρος: «Αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή – Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο»

Την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της πρεμιέρας ολοκλήρωσαν οι Κουνάβοι, με τον Δημήτρη Τσέρο να μιλάει στην κάμερα του Grandsport.gr.

Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δωριέα στο Καστέλι και ο Δημήτρης Τσέρος είδε με απόλυτη ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Πλέον στους Κουνάβους στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και φυσικά να ξεκινήσουν με νίκη, αφού βασικός στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία.

Μάλιστα ο Δημήτρης Τσέρος στις δηλώσεις του ανέφερε: “Ξεκινάμε με αισιοδοξία φέτος την χρονιά σε ένα ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα, μετά από μεγάλη προετοιμασία λόγω των αναβολών της σέντρας. Ελπίζω να αρχίσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες και σε όλο τον κόσμο. 

Τώρα για τον στόχο μας δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή και το ωραίο ποδόσφαιρο. Υπάρχει αισιοδοξία και καλό κλίμα και ευελπιστώ να βγει και μέσα στο γήπεδο”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P