Μετατέθηκε για τις 23-24/10 η πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΗ

Η εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ μετά την εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος ανακοίνωσε την μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΗ για το διήμερο 23-24 Οκτωβρίου, αντί στις 16-17 του ίδιου μήνα.

Παράλληλα στην ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ ενημερώνει τα σωματεία της κατηγορία ότι μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση των δελτίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των δύο ομίλων του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας για τις 23-24 Οκτωβρίου αντί στις 16-17 Οκτωβρίου.

Παράλληλα ενημερώνουμε τα σωματεία της Β’ Κατηγορίας ότι πρέπει EΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση των δελτίων νέου τύπου (λευκά) των ποδοσφαιριστών τους προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλου ΕΠΣΗ”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.