Ο ΠΑΝΟΜ το απόγευμα της Δευτέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μινωική για την 2η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS».
Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο, ακυρώθηκε λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου στο Πανεπιστημίο, με την ΕΠΣΗ να ορίζει το παιχνίδι το απόγευμα της Τετάρτης στην Τύλισο.
Ο Νίκος Ανδριανάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μέσα στις ημέρες που “κέρδισε” η ομάδα του, δούλεψε περισσότερο στις αδυναμίες που είδε τόσο στην προετοιμασία όσο και στο ματς της πρεμιέρας.
Άπαντες στον ΠΑΝΟΜ θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να γίνει η πρώτη ομάδα που κάνει το 2χ2 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS».
