Η ΕΠΣΗ ετοιμάζει εκδήλωση με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιάτικη καταστροφή

Ο Νίκος Τζώρτζογλου αποκάλυψε λίγο πριν την έναρξη των κληρώσεων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, την διοργάνωση, αθλητικών και πολιστικών εκδηλώσεων το 2022, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιάτικη καταστροφή.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου, τόνισε πως μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η ΕΠΣΗ θα διοργανώσει το 2022, εκδήλωση με αθλητικό αλλά και πολιτιστικό περιεχόμενο.

Μάλιστα ο Νίκος Τζώρτζογλου, έχει ήδη επαφές με ανθρώπους της AEK, ΠΑΟK, αλλά και με άλλες ομάδες της Ελλάδας που έχουν προσφυγική… ρίζα.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ θα μιλήσουν και με τις ομάδες της Κρήτης που είναι προσφυγικά σωματεία. Σίγουρα η διοργάνωση θα είναι μεγάλη και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σκέψης, όμως ο Νίκος Τζώρτζογλου φάνηκε αισιόδοξος για μια μαγική εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιάτικη καταστροφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...