Επέστρεψε στη…δράση ο Άγιος Δημήτριος!

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου ο Άγιος Δημήτριος!

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Μιχελουδάκη είχαν την ευκαιρία να πατήσουν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους καθώς σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν!

Με ίδια πρόσωπα και αυτή τη σεζόν, ο Άγιος Δημήτριος θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και φυσικά να παίξει καλό ποδόσφαιρο!

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι καλό με τον Βασίλη Μιχελουδάκη να έχει σήμερα την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...