Για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τυλίσου με τον Ζαρό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Σταμάτης Μαματζάκης, τονίζοντας πως στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.
Η Τύλισος προέρχεται από τη νίκη απέναντι στη Δαμάστα και έχει μπροστά της την ευκαιρία να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία στο παιχνίδι με τους μεσσαρίτες την Κυριακή στις 15:00.
Ο τεχνικός της ομάδας στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για πάθος, συγκέντρωση και σωστή τακτική προσέγγιση.
Αναλυτικά δήλωσε: «Πάμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε από το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη, γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς. Σίγουρα αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δώσουμε το 100%, να δείξουμε πολύ πάθος και να είμαστε τακτικά όπως έχουμε πει».










































































