ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ζητούμενο η αντίδραση στον Κόροιβο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ζητούμενο η αντίδραση στον Κόροιβο
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δύσκολο ήταν το ξεκίνημα του Κόροιβου στη φετινή Α2 ΕΠΣΗ, με την ομάδα των Αγίων Παρασκιών να γνωρίζει δύο βαριές ήττες και να αναζητά πλέον αντίδραση και τους πρώτους της βαθμούς.

Η αρχή έγινε με το 6-2 από τις Μοίρες στην πρεμιέρα, ενώ ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Μυρτιάς στο τοπικό ντέρμπι. Δύο αποτελέσματα που υπενθύμισαν στον Κόροιβο τις απαιτήσεις της κατηγορίας και πως κάθε αγωνιστική χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.

Τα εννέα γκολ παθητικό στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τον Μιχάλη Ζουραράκη. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη τονίσει την ανάγκη να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, τόσο σε επίπεδο νοοτροπίας όσο και αγωνιστικής συμπεριφοράς, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Παράλληλα, στον Κόροιβο περιμένουν την επιστροφή σημαντικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όταν τεθούν ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα προσθέσουν πολύτιμες επιλογές.

Το βλέμμα στρέφεται πλέον στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ποσειδώνα. Εκεί ο Κόροιβος θα αναζητήσει τους πρώτους βαθμούς της χρονιάς, αλλά πάνω απ’ όλα μία διαφορετική εικόνα που θα του επιτρέψει να αφήσει πίσω του τις δύο δύσκολες πρώτες αγωνιστικές.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΚΟΡΟΙΒΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα