Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με αρκετά γκολ και χρήσιμα συμπεράσματα πραγματοποιήθηκε στην Ανάληψη, με τον Ποσειδώνα να επικρατεί με 4-2 του Θριάμβου.
Οι δύο ομάδες της Α2 ΕΠΣΗ είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν την αγωνιστική τους κατάσταση και να δοκιμάσουν πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις, όσο πλησιάζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Για τον Θρίαμβο Αναλήψεως και τα δύο γκολ σημείωσε ο Καλαμιώτης, ο οποίος αποτέλεσε την κύρια επιθετική απειλή της ομάδας του.
Από την πλευρά του Ποσειδώνα, δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Σταύρος Σταθάκης, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μηνάς Αργυράκης και Μιχαήλ Κεφαλούκος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.
Πέρα από το αποτέλεσμα, τα δύο τεχνικά επιτελεία κρατούν τον καλό ρυθμό της αναμέτρησης και τα συμπεράσματα που προέκυψαν, με Θρίαμβο και Ποσειδώνα να συνεχίζουν τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
- Ντότσι Κρίστιαν
- Τουρής Παναγιώτης
- Τσιρνάκοφ
- Γκότσα Άλεξ
- Στεφανάκης Στυλιανός
- Λικολάρι Φλόρενς
- Καρβουνάκης Φώτιος
- Καλαμιώτης Κώστας
- Μήτρου Βασίλης
- Τσάνε Έρσι
- Σέχου Ντέναρντ
Αναπληρωματικοί
- Κοσμάς Γιώργος
- Ζαμπετάκης Δ.
- Φρόκου Εράλντο








































































