Σε μία ομάδα γεμάτη ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο, ο Στέλιος Αγριμάκης ήταν εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο από κάθε άλλον στη φετινή πορεία της Χερσονήσου, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην άνοδο και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Ο… «Παστέλιος», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι συμπαίκτες του για τα γκολ που σημείωνει, πραγματοποίησε την κορυφαία χρονιά της καριέρας του και αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας του Μάριου Σηφάκη, ειδικά στο Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Στον ημιτελικό απέναντι στον Εργοτέλη ήταν αυτός που ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ρούβα πέτυχε και τα δύο τέρματα της νίκης, οδηγώντας τη Χερσόνησο στην κατάκτηση του τροπαίου.
Η φετινή σεζόν ήταν ξεχωριστή για τον ίδιο, καθώς βρήκε αυτό το κάτι που ίσως του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα αποτελούσε έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο επιθετικό, ικανό να κάνει τη διαφορά, όμως φέτος πραγματικά… εκτοξεύτηκε.
Αρκεί να δει κανείς τους αριθμούς. Από τα 17 γκολ που είχε πετύχει πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, φέτος έφτασε τα 33, σχεδόν διπλασιάζοντας την παραγωγικότητά του και αλλάζοντας τα δεδομένα για τη Χερσόνησο.
Με τα γκολ, την παρουσία και την προσωπικότητά του, ο Στέλιος Αγριμάκης αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του λιμανιού κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΗ και εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

