Με επιβλητική εμφάνιση η Δόξα Ηρακλείου επικράτησε με 11-1 της Μινωικής Β’ για την 20ή αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν στο 10’ με τον Μαράκη. Ακολούθησαν τα γκολ των Μακαρώνα στο 21’ και ξανά του Μαράκη στο 24’, πριν ο Μ. Βλαχάκης ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο ίδιος πέτυχε και το 5-0, ενώ ο Κατσαράκης με δύο τέρματα διαμόρφωσε το 7-0 του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Γιαλιαδάκης έκανε το 8-0, με τη Μινωική Β’ να μειώνει προσωρινά σε 8-1 με τον Τζιώτη. Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε ξανά στη Δόξα, με τον Βλαχάκη να πετυχαίνει ακόμη δύο γκολ, τον Τσουβάλα να σκοράρει στο 73’ και το τελικό 11-1 να διαμορφώνεται στο 80’.
