Μία ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Νέος Ηρόδοτος, που επικράτησε 5-3 της Τυλίσου για την 8η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.
Η ομάδα του Σάκη Γεωργόπουλου, προηγήθηκε στο 9′ με τον Μπουλούκα να σκοράρει από κοντά έπειτα από κόρνερ του Κοιλιάρα, ενώ στο 15′ ο Χότζα έκανε όμορφη ενέργεια από τα αριστερά, βρήκε τον Μπουλούκα, το σουτ του όμως χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοιλιάρας από κοντά έκανε το 2-0.
Ο Ηρόδοτος έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στο 26′ με τον Χαρίτο, έπειτα από κάθετη πάσα του Ξηρού, βγήκε στη πλάτ ητης άμυνας και πλάσαρε για το 3-0.
Η Τύλισος μείωσε σε 3-1 με τον Σακλαμάκη στο 33′ όμως στο 42′ ο Μπουλούκας ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Χότζα απο το σημείο του πέναλτι έκανε το 4-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η Τύλισος βρήκε και πάλι δίχτυα με τον Σακλαμάκη με πέναλτι αυτήν την φορά κάνοντας το 4-2, ενώ στο 75′ ο Καρτσάκης έδωσε και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων στον Ηρόδοτο.
Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Σακλαμάκης με πέναλτι στο 80′ για τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.
