
Το φιλικό παιχνίδι του Ηροδότου με αντίπαλο τη Νεάπολη, στη Νέα Αλικαρνασσό, παρακολουθούν παρέα ο Γενικός Αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΟΜ, Αντώνης Δαριβιανάκης και Μιχάλης Συσκάκης, με τον δεύτερο μάλιστα, να αγωνίζεται δανεικός μετά την επανέναρξη, στην ομάδα του Λασιθίου.
Ο Ηρόδοτος μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου και για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.
Γι αυτό το λόγο, η Νεάπολη μετέβη στο Ηράκλειο προκειμένου να αντιμετωπίσει τους «κυανόλευκους», σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με τους Σταύρο Λαμπράκη, Αντώνη Δαριβιανάκη και Μιχάλη Συσκάκη να παρακολουθούν το ματς.