Ιστορική πρεμιέρα με Πανιώνιο ο Ηρόδοτος-Το πλήρες πρόγραμμα

Oρίστηκαν οι αγώνες των μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής, με τον Ηρόδοτο να δίνει τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον ιστορικό Πανιώνιο! Το πλήρες πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου!

Η ομάδα του Ηροδότου, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, θα συμμετέχει στο ειδικό πρωτάθλημα της Γ Εθνική, με στόχο την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, να χρειάζεται να δώσει συνολικά τέσσερις αγώνες, δύο εντός και δύο εκτός.

Οι αγώνες μπαράζ του νότιου ομίλου όπου θα συμμετέχει ο Ηρόδοτος, θα διεξαχθούν από το διάστημα 27/06 έως 11/07 και θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες των ομίλων από τον 6ο έως και τον 10 όμιλο! Λόγω του αυξημένου προγράμματος του 9ου ομίλου, οι άνθρωποι της ΕΠΟ αποφάσισαν πως ο πρωταθλητής του συγκεκριμένου ομίλου θα ξεκινήσει με ρεπό.

Ο Ηρόδοτος την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στην έδρα του, σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού! Την 2η αγωνιστική, η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου έχει ρεπό και την 3η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Θύελλα Ραφήνας. Την 4η αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο Ηράκλειο τον πρωταθλητή του 9ου ομίλου, ενώ θα κλείσει τη χρονιά εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κηφισιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική (27/06)

Ηρόδοτος-Πανιώνιος

Θύελλα Ραφήνας-Κηφισιά

Ρεπό: Πρωταθλητής 9ου ομίλου

2η αγωνιστική (30/06)

Πανιώνιος – Θύελλα Ραφήνας

Κηφισιά – Πρωταθλητής 9ου ομίλου

Ρεπό: Ηρόδοτος

3η αγωνιστική (04/07)

Θύελλα Ραφήνας -Ηρόδοτος

Πρωταθλητής 9ου ομίλου – Πανιώνιος

Ρεπό: Κηφισιά

4η αγωνιστική (07/07)

Ηρόδοτος- Πρωταθλητής 9ου ομίλου

Πανιώνιος – Κηφισιά

Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας

5η αγωνιστική (11/07)

Κηφισιά -Ηρόδοτος

Πρωταθλητής 9ου ομίλου- Θύελλα Ραφήνας

Ρεπό: Πανιώνιος

Παρακολουθείστε την κλήρωση των μπαράζ:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.