Χωρίς Καϊμακαμούδη και Γκελοσάνι ο ΠΟΑ

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας, η ομάδα του ΠΟΑ, καθώς Φώτης Καϊμακαμούδης και Μανώλης Γκελοσάνι, συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο ΠΟΑ, δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς στις Αρχάνες, αλλά «έχασε» και δύο σημαντικά «γρανάζια» της «μηχανής» του, καθώς τόσο ο Φώτης Καϊμακαμούδης, όσο και ο Μανώλης Γκελοσάνι, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την ομάδα της Ιεράπετρας.

Αντίθετα, επιστρέφει μετά από την τιμωρία του, ο Λεονάρντο Σένκα, που εξέτισε τη ποινή του και πλέον στον ΠΟΑ, καλούνται να βρουν λύσεις αντικατάστασης των δύο προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν.

Οι Ατσαλενιώτες, επέστρεψαν εχθές στις προπονήσεις, έχοντας πλέον στρέψει τη προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, με τον Αντώνη Ανδρουλάκη, να ψάχνει… λύσεις για να καλύψει τα κενά και ιδιαίτερα αυτό του Καϊμακαμούδη, για την κορυφή της επίθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...