Χωρίς Καϊμακαμούδη και Γκελοσάνι ο ΠΟΑ

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας, η ομάδα του ΠΟΑ, καθώς Φώτης Καϊμακαμούδης και Μανώλης Γκελοσάνι, συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο ΠΟΑ, δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς στις Αρχάνες, αλλά «έχασε» και δύο σημαντικά «γρανάζια» της «μηχανής» του, καθώς τόσο ο Φώτης Καϊμακαμούδης, όσο και ο Μανώλης Γκελοσάνι, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την ομάδα της Ιεράπετρας.

Αντίθετα, επιστρέφει μετά από την τιμωρία του, ο Λεονάρντο Σένκα, που εξέτισε τη ποινή του και πλέον στον ΠΟΑ, καλούνται να βρουν λύσεις αντικατάστασης των δύο προαναφερόμενων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν.

Οι Ατσαλενιώτες, επέστρεψαν εχθές στις προπονήσεις, έχοντας πλέον στρέψει τη προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, με τον Αντώνη Ανδρουλάκη, να ψάχνει… λύσεις για να καλύψει τα κενά και ιδιαίτερα αυτό του Καϊμακαμούδη, για την κορυφή της επίθεσης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.