Εγκρίθηκε η προκήρυξη για την Super League 1 – Δεν πέρασε για αναδιάρθρωση

Ομόφωνα και χωρίς τροποποιήσεις εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για την αγωνιστική περίοδο 2025-26, κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Παρά τις προτάσεις που τέθηκαν στο τραπέζι, καμία δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με το ίδιο φορμάτ όπως και την περασμένη σεζόν.

Η πρόταση της Κηφισιάς για υποβιβασμό μίας ομάδας και άνοδο τριών από τη Super League 2 (με στόχο η κατηγορία να έχει 16 ομάδες από τη σεζόν 2026-27), δεν έγινε δεκτή.

Δεν προχώρησε επίσης το αίτημα του Άρη για να μεταφέρεται αυτούσια η βαθμολογία στα πλέι οφ 5-8 και να θεσπιστεί χρηματικό μπόνους για την 5η θέση. Η βαθμολογία στη διαδικασία αυτή θα συνεχίσει να διαιρείται δια του δύο, όπως ίσχυσε και πέρυσι.

Η ανακοίνωση της Super League
«Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ομόφωνα αποφάσισε την έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2025-26».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ