Τροποποιεί το καταστατικό του και επεκτείνεται και σε άλλα αθλήματα ο Άγιος Δημήτριος!

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα, ο Άγιος Δημήτριος Καβροχωρίου στο κλείσιμο του 18ου έτους από την ίδρυσή του τροποποιεί το καταστατικό του και προσθέτει και άλλα αθλήματα, φτιάχνοντας ένα σύλλογο ευρύτερο σε ότι έχει να κάνει με το φάσμα των αθλημάτων και τον τόπο που εκπροσωπεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Άγιος Δημήτριος Καβροχωρίου στο κλείσιμο του  18ου έτους από την ίδρυση του τροποποιεί το καταστατικό του . Εδώ και 18 χρόνια με συνεχή παρουσία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να γυρίσουμε ακόμα μια σελίδα και να πάμε τον αθλητικό σύλλογο λίγο παραπάνω,  όσον αναφορά τις δραστηριότητες του .

Προχωράμε στην τροποποίηση του καταστατικού μας προσθέτοντας κι άλλα αθλήματα μέσα του όπως εκείνα των θαλάσσιων σπορ ( κανό καγιάκ , Σαπ ,)  , beach basket  , ελεύθερης ερασιτεχνικής  ποδηλασίας , τένις, επιτραπέζιας αντισφαίρισης  ,  beach volley, beach soccer σε συνεργασία με παράγοντες του αθλητισμού  από την περιοχή της  Αμμουδαρας ενωνουμε δυνάμεις , ονομασία,   και ιδέες φτιάχνοντας ένα σύλλογο ευρύτερο σε ότι έχει να κάνει με το φάσμα των αθλημάτων και τον τόπο που εκπροσωπεί.

Ο σύλλογος θα δραστηριοποιηθεί επίσης σε διοργανώσεις διαφόρων αθλητικών γεγονότων ( κυρίως θαλάσσιων και αθλημάτων σε άμμο )  προάγοντας με αυτόν τον τρόπο τον μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό σε συνδυασμό με την ανάδειξη και την προβολή των παραλιών της Αμμουδαρας Μαλεβιζίου  .

Ο Άγιος Δημήτριος , πλέον είναι ένα σημείο συναντήσεως παραγόντων διαφόρων  αθλημάτων που θέλουν να προάγουν τον αθλητισμό σε ένα πρωτοποριακό για συλλόγους  επίπεδο .

Καλούμε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει και να στηρίξει τις δραστηριότητες που θα έρθουν στο προσεχές μέλλον του ανανεωμένου πλέον συλλόγου μας βιώνοντας μαζί του τα οφέλη του αθλητισμού και της προσφοράς στα κοινά του τόπου .

Τέλος να ευχηθούμε στους αθλητές και τους συλλόγους  όλων των αθλημάτων ερασιτέχνες και μη υγεία και κάθε επιτυχία  στόχους που έχουν θέσει !

Καλή Δύναμη σε όλους τους παράγοντες του  Αθλητισμού σε μια εποχή που είναι αναγκαία όσο ποτέ   .

11    οκτωβριου      2020

Άγιος Δημήτριος Αμμουδαρα

2002         – ΑΔΑΜ –       2020».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P