Ψυχρολουσία στο φινάλε για τον ΑΟΑΝ στη Βουλιαγμένη

Ο ΑΟΑΝ κρατούσε μέχρι το 90+10′ τον πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Μαρκό, ωστόσο μία αμφισβητούμενη φάση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τον υποχρέωσε στην ήττα.

13/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 1-5
ΜΑΡΚΟ
2
ΑΟΑΝ
1
Τελικό
Γκολ
90'
+10
 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μαρκό να απειλεί πρώτη. Στο 3ο λεπτό, ο Παυλίδης επιχείρησε σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 5ο λεπτό, ο Καλλέργης έκανε ένα συρτό σουτ που μπλόκαρε εύκολα ο Ψιμόπουλος.

Ο ΑΟΑΝ είχε τη δική του στιγμή στο 18ο λεπτό με τον Τσανάι, το σουτ του οποίου κατέληξε επίσης πάνω από τα δοκάρια. Η Μαρκό άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό. Ο Παυλίδης σέντραρε, και ο Πλαστούργος με κεφαλιά έκανε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ΑΟΑΝ αντέδρασε και στο 42′ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Σένκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιατρούδης με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο ΑΟΑΝ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή, με τον Πήλιο να αστοχεί σε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΑΝ συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 51′, ο Μαρκάκης προσπάθησε να απειλήσει με σουτ, όμως η μπάλα έφυγε εκτός. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 55′, ο Παυλίδης έκανε ένα σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο 62′, ο Πήλιος βρέθηκε σε καλή θέση μετά από στρώσιμο του Νοκάι, όμως το σουτ του κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Ο Καλλέργης είχε σημαντική φάση για τη Μαρκό στο 75ο λεπτό, όταν βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, αλλά αστόχησε. Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους στιγμές για να πάρουν το παιχνίδι, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες ήρθε στο 97′ όταν ο Μαρκάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και με τον Κεφαλά να σκοράρει από κοντά στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν το παιχνίδι, κάνοντας το 2-1, σε μία φάση που οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ ζήτησαν φάουλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P