Πολύτιμη νίκη για Αλμυρό που πάτησε κορυφή!

Ένα σημαντικό τρίποντο πήρε ο Αλμυρός, που σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι επιβλήθηκε του Μοχού με 1-0!

12/10/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 1-0
ΑΛΜΥΡΟΣ
1
ΜΟΧΟΣ
0
Τελικό
Γκολ
Αυτογκόλ
10'
 

Τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Μοχό πήρε ο Αλμυρός, που επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε ένα γκολ από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, φτάνοντας έτσι στην τέταρτη νίκη σε πέντε ματς, φτάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αλμυρός μπήκε από νωρίς δυνατά και στο 3ο λεπτό ο Γιάννης Κόκκινος επιχείρησε να σκοράρει με ένα ανάποδο ψαλίδι, όμως ο Ζαφείρης απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας την εστία του ανέπαφη.

Λίγο αργότερα, στο 10ο λεπτό, ο Κόκας έκανε το λάθος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χαρίζοντας το προβάδισμα στον Αλμυρό, που μπήκε σε θέση οδηγού από νωρίς στο παιχνίδι.

Καθώς το πρώτο ημίχρονο πλησίαζε στο τέλος του, ο Αλμυρός διατήρησε το προβάδισμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Βελιβασάκης επιχείρησε ένα σουτ από πλάγια θέση, το οποίο όμως μπλόκαρε εύκολα ο Ζαφείρης στο 40′, ενώ δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους ο Σκούφος σούταρε χωρίς αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Ο Μοχός έχασε κοντά στην ισοφάριση στο 48ο λεπτό, όταν ο Χιώτης έχασε τεράστια ευκαιρία βγαίνοντας σε τετ-α-τετ αλλά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 51ο λεπτό, ο Παντερής πέρασε τρεις αντιπάλους και βγήκε σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση, όμως ο Ζαφείρης κατάφερε να αποκρούσει.

Λίγο αργότερα, στο 56ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ζαφείρη, ο Χιώτης δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση από τη μικρή περιοχή. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν ο Κόκκινος επιχείρησε χαμηλό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στα χέρια του Ζαφείρη.

Επεισοδιακά ήταν τα τελευταία λεπτά, με τον Δημήτρη Κόκκινο να αποβάλλεται για τον Αλμυρό, ενώ με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Μοχός, καθώς στο 94′ ο Δημήτρης Ζαφείρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τζαγκαράκη. Το 1-0 διατηρήθηκε ως το τέλος με τον Αλμυρό να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο που τον κρατάει ψηλά!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P