TO «Κ» TO ΚΑΛΟ VIDEO Α1 ΕΠΣΗ ΡΩΜΑΝΟΣ

Κ. Ταβλαδωράκης: «Με βοήθησαν πολύ στην πρώτη χρονιά-Πήρα ένα ρίσκο για να ρίξω το μέσο όρο ηλικίας»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Κ. Ταβλαδωράκης: «Με βοήθησαν πολύ στην πρώτη χρονιά-Πήρα ένα ρίσκο για να ρίξω το μέσο όρο ηλικίας»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Κώστας Ταβλαδωράκης μίλησε για το ρίσκο που πήρε με τους Μόντι και Γιακουμάκη, τονίζοντας πως ήθελε να φέρει περισσότερο κίνητρο στο «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ».

Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν ένας από τους λόγους που Κώστας Ταβλαδωράκης άφησε εκτός ομάδας τον Μόντι Χαλιλάι και τον Μύρων Γιακουμάκη, παρά την βοήθεια που του πρόσφεραν την πρώτη χρονιά στην ομάδα, όμως ο ίδιος ήθελε να φέρει περισσότερο κίνητρο με τους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Κώστας Ταβλαδωράκης:

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΡΩΜΑΝΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα