Το πάλεψε, αλλά λύγισε στις λεπτομέρειες ο ΑΟΤ

Από τις στατικές φάσεις πληγώθηκε ο ΑΟΤ, που κοίταξε στα μάτια τον Άρη Πετρούπολης, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες με 2-1.

06/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 1-1
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
2
ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
1
Τελικό
Γκολ
41'
 

Ο ΑΟ Τυμπακίου τα έδωσε όλα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του φετινού πρωταθλήματος και μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον πολύ ισχυρό Άρη Πετρούπολης. Η ομάδα του Νίκου Σουτζή πλήρωσε τις κακές τοποθετήσεις στις στημένες φάσεις, καθώς από μία τέτοια οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Τσιτσάρη.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση, με τον Αζίζι να «διαβάζει» έξυπνα το λάθος στην άμυνα του Άρη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 41′. Λίγες ήταν οι καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΑΟΤ να περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά ακόμα μία στατική μπάλα ήταν εκείνη που έκρινε και το παιχνίδι με τον Ντάουντα να σκοράρει, σχεδόν αμέσως αφού οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια.

Το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με το Τυμπάκι να γνωρίζει ναι μεν την πρώτη του ήττα, κρατώντας όμως την πολύ καλή και ανταγωνιστική εικόνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P