Πήρε το ηρακλειώτικο ντέρμπι ο Γιούχτας, 3-0 τον ΠΟΑ!

Ο Γιούχτας δεν άφησε περιθώρια στον ΠΟΑ και πήρε άνετα τη νίκη στο ηρακλειώτικο ντέρμπι, επικρατώντας με 3-0!

06/10/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 3-0
ΓΙΟΥΧΤΑΣ
3
ΠΟΑ
0
Τελικό
 

Ο Γιούχτας έβγαλε αντίδραση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά την ήττα από τη Μαρκό και με πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε του ΠΟΑ, ο οποίος γνώρισε δεύτερη βαριά ήττα σε ντέρμπι του Ηρακλείου μέσα σε τρεις αγώνες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για τον Γιούχτα και μόλις στο 15ο λεπτό ο Σουρνάκης άνοιξε το σκορ με μια εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πατινίωτη, βάζοντας μπροστά την ομάδα των Αρχανών, που έδειξαν από την αρχή πόσο πολύ ήθελαν αυτό το παιχνίδι.

Στο 22ο λεπτό, ο Μπουτσάκης εκτέλεσε επικίνδυνά φάουλ, όμως ο Μακατουνάκης κατάφερε να διώξει στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ, σε μία καλή στιγμή για τον ΠΟΑ

Ο Γιούχτας συνέχισε να πιέζει και στο 29ο λεπτό έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν ο Γαϊτανίδης σημάδεψε το δοκάρι και, σε δεύτερη προσπάθεια, πλάσαρε λίγο άουτ.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε λίγο αργότερα, στο 32ο λεπτό, όταν ο Παυλίδης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να εκμεταλλευτεί την απόκρουση του Καβουσάκη μετά από σουτ του Γαϊτανίδη, γράφοντας το 2-0 για τον Γιούχτα.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και συνέχισε να πιέζει, φτάνοντας και σε τρίτο γκολ πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Το 3-0 διαμορφώθηκε έπειτα από ένα γύρισμα του Μπάμπη Παπαδομιχελάκη, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα μετά από κόντρα, βάζοντας ουσιαστικά βάσεις νίκης από νωρίς, σε μία φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΟΑ.

Παρά τις αλλαγές του Κώστα Φραντζέσκου τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη, καθώς ο Γιούχτας μπόρεσε να διαχειριστεί άριστα το παιχνίδι, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα. Έτσι, η ομάδα του Μαν. Σουτζή αντέδρασε με ιδανικό τρόπο μετά την ήττα από τη Μαρκό, παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P