Δύσκολη νίκη της Τυλίσου στο Λίντο

Η Τύλισος απέδρασε από την έδρα του Λίντο με σκορ 1-2 σε ένα ματς όπου το Λίντο είχε την υπεροχή αλλά όχι την αποτελεσματικότητα.

05/10/2024-16:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 3
Ημίχρονο: 0-1
ΛΙΝΤΟ
1
ΤΥΛΙΣΟΣ
2
Τελικό
ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 

Η Τύλισος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο μετά από γρήγορη αντεπίθεση να κάνει το 0-1 με κοντινή προβολή του Μανιούδη. Η Τύλισος είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 8ο λεπτό με το σουτ του Παγκαλάκη και το τέρμα να διώχνει σε κόρνερ. Το Λίντο πήγε να βγάλει αντίδραση μετά την ωραία ενέργεια του Φρέσκου στο 15ο λεπτό, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και την άμυνα να διώχνει.

Το Λίντο απείλησε διπλά στο 34′ και στο με το απευθείας φάουλ του Τζιράκη να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Με τον ίδιο τρόπο ο Δεσποτόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ με το 0-1 να παραμένει σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο το Λίντο μπήκε δυναμικά και κατάφερε με τον μετά Μαυρή (71′) μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Φρέσκου, να ισοφαρίσει τον αγώνα. Κόντρα στην ροή του αγώνα, η Τύλισος σκόραρε και δεύτερο γκολ λίγα λεπτά μετά στο 78ο λεπτό να σκοράρει με τον Σφακιανάκη, πανηγυρίζοντας έξαλλα, όντας χρυσή αλλαγή! Το Λίντο πίεσε αλλά η Τύλισος έκανε καλή διαχείριση και το ματς τελείωσε με σκορ 1-2 υπέρ της Τυλίσου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P