Ματσάρα με επτά γκολ και νίκη του Μοχού

Ο Μοχός κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Μινωική (3-4) σε ένα ματς με πολλές φάσεις, γκολ και νεύρα στο τέλος.

05/10/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 4
Ημίχρονο: 2-3
ΜΙΝΩΙΚΗ
3
ΜΟΧΟΣ
4
Τελικό
ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
 

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι, ήρθε στο 8ο λεπτό με τον Στακάκη (Μινωική) να στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα της εστίας του μετά από κόντρα, με την άμυνα της Μινωικής να διώχνει έγκαιρα.  Το πρώτο γκολ ήρθε λίγα λεπτά μετά, στο 14ο λεπτό, όπου μετά από κόρνερ του Χριστοφή και φάση διαρκείας, ο Στακάκης σούταρε κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Μινωικής νωρίς στο παιχνίδι.

Ο Μοχός πήγε να βγάλει αντίδραση και απείλησε με το σουτ του Ζαφείρη (20′) και την μπάλα να πηγαίνει ψηλά από τα δοκάρια. Λίγο νωρίτερα ο Καραφωτιάς έδιωξε πάνω στην γραμμή την μπάλα μετά από κόρνερ του Μοχού. Ο Χιώτης λίγο έλειψε στο 34ο λεπτό να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όπου μετά από λάθος εκτίμηση της άμυνας, σούταρε και ο Χαραλαμπάκης πέφτοντας σωστά, μπλόκαρε την μπάλα στην αγκαλιά του.

Η συνεχής πίεση του Μοχού έβγαλε καρπούς, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 38ο λεπτό με το απευθείας φάουλ του Χασουράκη. Η πίεση δεν σταμάτησε εκεί κάνοντας επίσης την ανατροπή πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 44ο λεπτό με το άψογο σουτ του Χιώτη. Η Μινωική μόλις ένα λεπτό μετά ισοφάρισε με το δεύτερο γκολ του Στακάκη να καταλήγει στις «αράχνες« τις εστίας του Μοχού. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από κόρνερ του Μοχού, ο Βαρδάκης κατάφερε με κεφαλιά ακριβείας να κάνει το 2-3, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Το ματς συνέχισε με τον ίδιο τρόπο με τις δύο ομάδες να μην ρίχνουν καθόλου τον ρυθμό τους. Η Μινωική ισοφάρισε στο 71ο λεπτό μετά από σέντρα του Στακάκη με τον Κουρουγκιαβούρη να ευστοχεί για το 3-3. Ο αγώνας μέχρι το 90ο λεπτό είχε μεγάλο θέαμα και ο Μοχός κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την κεφαλιά του Τσιμηνακάκη να κερδίσει με σκορ 3-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P