Συνεχίζουν την ενίσχυση οι Δαφνές

Ενισχύθηκαν με οκτώ ποδοσφαιριστές οι Δαφνές, πριν από την πρεμιέρα στην Β2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Μιχάλη Τζανάκη συνεχίζει την ενίσχυση για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την προσθήκη οκτώ ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

Ο λόγος για τον Τάσο Αργυρούδη, τον Μιχάλη Σπανουδάκη, τον Γιώργο Πατεράκη, τον Αντώνη Τσαγκαράκη, τον Αγαθάγγελο Τσαγκαράκη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Λεωνίδα Νικηφοράκη και τον Μιχάλη Μακριδάκη.

Ο 42χρονος Τάσος Αργυρούδης ενισχύει την αμυντική γραμμή των Δαφνών, έχοντας αγωνιστεί 28 φορές ως βασικός στην Α2 με την Παλιανή την περασμένη σεζόν, χωρίς να χάσει λεπτό (!), επιστρέφοντας στην ομάδα του Μιχάλη Τζανάκη έπειτα από τρεις σεζόν.

Στην άμυνα επιστρέφει και ο 40χρονος Γιώργος Πατεράκης, που το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την Τύλισο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα των Δαφνών.

Ο 18χρονος Κωνσταντίνος Βασσάλος θα είναι ακόμα μία επιλογή για την αμυντική γραμμή, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα των Νέων Μινωικής, του ΕΓΟΗ και του Πήγασου, μετρώντας πάνω από 25 συμμετοχές σε Α2, Β και Κύπελλο.

Την μεσαία γραμμή ενισχύει ο 21χρονος Μιχάλης Σπανουδάκης, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Λίντο, έχοντας αγωνιστεί με Δόξα και Λίντο, αλλά πέρυσι ήταν στον Δία, παίζοντας σε 13 παιχνίδια.

Ο 18χρονος Αντώνης Τσαγκαράκης θα βοηθήσει στην επίθεση, προερχόμενος από Νέους Μινωικής, ΠΟΗ και Πήγασο, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 9 παιχνίδια με τον Πήγασο σκοράροντας 2 φορές.

Η ομάδα του Μιχάλη Τζανάκη θα έχει και ενίσχυση στο τέρμα, με τον 15χρονο Αγαθάγγελο Τσαγκαράκη από τον Πήγασο και τον 21χρονο Μιχάλη Μακριδάκη από τον Δία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P