Ένα κακό 45λέπτο ήταν αρκετό για να ηττηθεί ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος του Παναιτωλικού, προηγήθηκε με εκπληκτικό γκολ του Μπαΐνοβιτς, όμως στην επανάληψη, έμεινε στα… αποδυτήρια και μοιραία ηττήθηκε 1-2, χάρη στο γκολ του Στάγιτς στο 65’ και το αυτογκόλ του Χριστόπουλου.

29/09/2024-17:00
Super League 2024-25 | Αγωνιστική 6
Ημίχρονο: 1-0
ΟΦΗ
1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
2
Τελικό
Γκολ
65'
Γκολ
82'
 

Ο Τραϊανός Δέλλας, παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Χριστογεώργο κάτω από την εστία, δεξιά στην άμυνα ο Μπόρχα, αριστερά τον Χατζηθεοδωρίδη και στην δυάδα των στόπερ τους Λαμπρόπουλο-Χριστόπουλο. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής φανέλα βασικού πήρε ο Μπαΐνοβιτς, ενώ μαζί του θα αγωνίστηκε ο Κουτεντάκης και σε ρόλο “10” ο Φούντας. Αριστερά στην επίθεση ο Νους, δεξιά ο Σενγκέλια και στη κορυφή ο Γιούνγκ.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός παρατάχθηκε με τους: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Λιάβας, Ντίας, Λομονάκο.

Ο Παναιτωλικός μόλις στο 3ο λεπτό έψαξε μία γρήγορη κόντρα με τον Χριστόπουλο να «σταματάει» τη φάση με φάουλ και να αντικρίζει τη κίτρινη κάρτα και το φάουλ αυτό εκτελέστηκε από τον Λιάβα, με τον Χριστογεώργο να μπλοκάριε.

Στο 13’ ο Λομονάκο έκανε σουτ με τη μπάλα να περνάει εκτός εστίας και ένα λεπτό αργότερα ο Σενγκέλια με γύρισμα κατάφερε να κερδίσει κόρνερ και μέτρα για τον ΟΦΗ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπαΐνοβιτς με εκπληκτικό γκολ έκανε το 1-0 και έβαλε τον  ΟΦΗ σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Το γκολ αυτό, έδωσε μέτρα και «αέρα» στον ΟΦΗ, που κέρδιζε συνεχώς έδαφος στον αγωνιστικό χώρο, με τον Παναιτωλικό να ψάχνει να απειλήσει στην «κόντρα». Η ομάδα του Αγρινίου απείλησε στο 34’ με τον Ντίας, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ και η προσπάθεια του Μπουζούκη στο 37’ δεν βρήκε στόχο.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ταξιάρχη Φούντα να σουτάρει και να μην βρίσκει στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός απείλησε στο 53’ με τον Ντίας, έχοντας ισορροπήσει το παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να απειλεί για πρώτη φορά στην επανάληψη στο 58’ με τον Τσάβες να κρατά το 1-0 αποκρούοντας το πλασέ του Σενγκέλια λίγο έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια, ο Γκονθάλεθ σούταρε από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65’ με τον Λιάβα να εκτελεί φάουλ και τον Στάγιτς με κεφαλιά να κάνει το 1-1.

Το 1-2 για τον Παναιτωλικό διαμορφώθηκε μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα-σουτ του Μπελεβώνη, ο Χριστόπουλο στη προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στους Αγρινιώτες.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ΟΦΗ έψαξε την ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P