«Λύγισε» από την ποιότητα του Εθνικού ο ΑΟΑΝ

Την ήττα με 4-0 από τον Εθνικό γνώρισε στο Μοσχάτο ο ΑΟΑΝ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο ρυθμό των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.

29/09/2024-16:00
Γ Εθνική – 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 0-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
4
ΑΟΑΝ
0
Τελικό
 

Αν και ο ΑΟΑΝ ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 60ο λεπτό, η ποιότητα του Εθνικού και η κούραση δεν τον άφησαν να πάρει κάτι από το Μοσχάτο, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 4-0.

Ο Εθνικός είχε τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον ΑΟΑΝ που είχε κλείσει καλές τις γραμμές του. Μία καλή στιγμή σημειώθηκε για τους πειραιώτες στο 40′ όταν ο Ποτουρίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γιαγκιόζης ήταν σε ετοιμότητα για να διώξει, ενώ ένα καλό σουτ για τους φιλοξενούμενους είχε δύο λεπτά μετά ο Πήλιος, πλασάροντας πάνω από την εστία, από το ύψος της περιοχής.

Η ανωτερότητα του Εθνικού απέφερε τελικά καρπούς όταν ο Ποτουρίδης δεν λάθεψε μέσα από την περιοχή και ευστόχησε για να βάλει με 1-0 μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Λίγα λεπτά μετά ο Εθνικός πέτυχε και δεύτερο γκολ, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη του, με τον Γεωργούση να τα καταφέρνει από κοντά μετά από φάση διαρκείας.

Οι γηπεδούχοι έχοντας πάρει αέρα δύο τερμάτων, πήραν ψυχολογία, την ώρα που ΑΟΑΝ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία, δέχτηκε ακόμα δύο γκολ. Ο Γεωργούσης στο 87′ και ο Παπαχρονόπουλος στο 94′ συμπλήρωσαν το τελικό σκορ, σε μία βαριά ήττα, την πρώτη του ΑΟΑΝ στη σεζόν, απέναντι βέβαια σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P