ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδοσφαιρική παρέα σε μια όμορφη βραδιά για τον Κώστα Βρετό

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ποδοσφαιρική παρέα σε μια όμορφη βραδιά για τον Κώστα Βρετό

Μία ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή έφερε ξανά κοντά καλούς φίλους του κρητικού ποδοσφαίρου, με αφορμή τη βάφτιση του παιδιού του Κώστα Βρετού.

Νονοί ήταν ο Μανώλης Ξηρουδάκης και ο Νίκος Κοζορώνης, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στον καλό τους φίλο σε μία ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένειά του.

Από τη χαρούμενη αυτή περίσταση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι υπόλοιποι φίλοι της παρέας, με τους Πάνο Σακλαμάκη και Νίκο Μεταξάκη να δίνουν επίσης το «παρών», επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το ποδόσφαιρο.

Μια όμορφη στιγμή γεμάτη χαμόγελα, ευχές με τους πρωταγωνιστές να αφήνουν για λίγο στην άκρη τα γήπεδα και να απολαμβάνουν μία ξεχωριστή οικογενειακή γιορτή, αποδεικνύοντας πως οι φιλίες που γεννιούνται στο ποδόσφαιρο κρατούν και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερες ειδήσεις για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα