Μπήκε φουριόζα στη νέα σεζόν η Χαραυγή, 7-2 τους Κουνάβους!

Με… σπασμένα φρένα από την περσινή χρονιά μπήκε η Χαραυγή, που στην πρεμιέρα της στην Α2 επικράτησε με 7-2 των Κουνάβων στο γήπεδο «Σκουρέλλου».

22/09/2024-19:00
Α2 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 4-1
ΧΑΡΑΥΓΗ
7
ΚΟΥΝΑΒΟΙ
2
Τελικό
ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 

Εντυπωσιακά και με.. φόρα μπήκε στη νέα αγωνιστική περίοδο η Χαραυγή που πανηγύρισε τη νίκη με 7-2 στην πρεμιέρα της στο παιχνίδι με τους Κουνάβους. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο παιχνίδι, αιφνιδιάζοντας, όταν ο Κακουλάκης στο 7′ έκανε το 0-1.

Ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει, με τον Μαρίνο Νικολάου να ισοφαρίζει ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Χαραυγή βρήκε ακόμα τρία γκολ πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καουκάκη και τέρματα που σημείωσαν οι Κοζυράκης και Καρτσάκης.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ηρακλής Καλαμιώτης πέτυχε το πέμπτο γκολ της Χαραυγής, με τους Κουνάβους να μειώνουν με ωραίο χτύπημα φάουλ του Πολίτη. Ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιάννη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τα τέρματα των Χρήστου Νικολάου και Κοζυράκη να ανεβάζουν το σκορ στο 7-2!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P