Ν. Στρατηγάκης: «Στόχος για φέτος να περνάμε καλά και να είμαστε μια οικογένεια»

Ο Νίκος Στρατηγάκης, αρχηγός στην ομάδα του Μαραθώνα, μίλησε στο GRANDSPORT λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών στην Α2 ΕΠΣΗ.

Στις δηλώσεις του ανέφερε την πρεμιέρα με τον Ζαρό, τα νέα παιδιά που εντάσσονται με συνεχή ρυθμό στο δυναμικό του Μαραθώνα αλλά και τους προσωπικούς – ομαδικούς στόχους της ομάδας για φέτος.

Ο μεσοεπιθετικός του Μαραθώνα βοήθησε πέρυσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β2 ΕΠΣΗ όπου ήρθε και η επιστροφή της ομάδας των Καλεσών στις ανώτερες κατηγορίες του Ηρακλειώτικου τοπικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά παρακάτω οι δηλώσεις του Στρατηγάκη:

Για τα νέα παιδιά που εντάσσονται στον Μαραθώνα: «Τα νέα παιδιά που έχουν έρθει από το Candia δείχνουν έτοιμα να βοηθήσουν στην φετινή μας προσπάθεια. Όλα τα παιδιά που είμαστε από πέρυσι έχουμε αγκαλιάσει τις νέες προσθήκες που έχουν γίνει, συνεχίζοντας το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την προηγούμενα χρόνια».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Στόχος προσωπικός για φέτος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να έχει μια γρήγορη παραμονή και να βοηθήσω όσο μπορώ και τα νέα παιδιά που φέτος είναι πολλά στην ομαδα μας».

Για τον στόχο που τέθηκε από την διοίκηση: «Στόχος της ομάδας που έχει τεθεί από τη διοίκηση είναι ίδιος με πέρυσι. Να περάσουμε καλά να είμαστε μια οικογένεια ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα έρθουν».

Για την πρεμιέρα με τον Ζαρό: «Στην πρεμιέρα με το Ζαρό είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε το κόσμο του χωριού να δώσει το παρών καθώς η διοίκηση έχει κάνει όλα τα απαραίτητα ώστε να τους έχουμε μαζί μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P