SUPER LEAGUE 1 ΟΦΗ

Τα διλήμματα του Μεντιλίμπαρ ενόψει ΟΦΗ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Τα διλήμματα του Μεντιλίμπαρ ενόψει ΟΦΗ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Χανιώτης διεθνής γκολκίπερ, Κωνσταντίνος Τζολάκης με τον Πασχαλάκη είναι οι δύο επιλογές του Μεντιλίμπαρ, ενώ, υπάρχει προβληματισμός από τον έμπειρο τεχνικό για την επίθεση της ομάδας του για τον τελικό του Σαββάτου (της 17ης Μαϊου) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο γήπεδο ΟΑΚΑ.

Το τελευταίο αγωνιστικό δείγμα του Κωνσταντή Τζολάκη ήταν με τον Παναθηναϊκό που έκανε φοβερές επεμβάσεις.  Τώρα σε σχέση τον τελικό του Σαββάτου εάν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πάει σε λογική Κυπέλλου θα διαλέξει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που είναι ο γκολκίπερ που έχει επιλεγεί για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Από την άλλη εάν πάει στη λογική του πιο φορμαρισμένου του γκολκίπερ θα οδηγηθεί στην επιλογή του Τζολάκη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Επιθετικά, ο Κωστούλας είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, με δεδομένο ότι Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ είναι σε καλή κατάσταση. Όσο ο Ουκρανός κάνει αυτά που θέλει ο Μεντιλίμπαρ, θα παίζει βασικός. Είναι πλέον σε πολύ καλή φόρμα. Μπορεί να παίξουν και πάλι μαζί, εκτός αν θελήσει να βάλει τον Ροντινέι εξτρέμ μαζί με τον Ζέλσον και τον Τσικίνιο πίσω από τον φορ. Το πιο πιθανό δίδυμο στο κέντρο άμυνας είναι Πιρόλα και Ρέτσος σύμφωνα με τα Αθηναικά ρεπορτάζ.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα