Κρητικό ντέρμπι στο Παγκρήτιο!

Κρητική μονομαχία σήμερα στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη ο οποίος βρίσκεται στη χειρότερή του κατάσταση από την αρχή της σεζόν να υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος επίσης μετράει συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Ντέρμπι «ανασυγκρότησης» σήμερα στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη και τον ΟΦΙ να επιθυμούν να βάλουν «φρένο» στο σερί χωρίς νίκη και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν ενόψει της συνέχειας.

Ο Εργοτέλης μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε βρίσκεται στη χειρότερη φάση του μέσα στη χρονιά, καθώς μετά τις 5 συνεχόμενες ήττες την περασμένη εβδομάδα πήρε «βαθμό» κόντρα στο Διαγόρα σε ένα παιχνίδι ωστόσο που έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 30΄ λεπτά. Ωστόσο και πάλι παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τρίποντο κρατάει και πάλι την «τύχη» στα…πόδια του όσο αναφορά την είσοδο στα Play Off.

Το σημερινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας όσο αναφορά την κανονική διάρκεια, αφού στη συνέχεια έχει να παίξει εκτός έδρας με Παναχαϊκή και Απόλλωνα Λάρισας.

Απέναντί τους οι «κιτρινόμαυροι» θα βρουν τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τους Λασιθιώτες να προέρχονται από 5 παιχνίδια χωρίς νίκη με 3 ήττες και δύο ισοπαλίες.

Η ομάδα του Τίμου Καββακά με τις δύο νίκες που πήρε στο πρωτάθλημα έφτασε τους 12 βαθμούς και μέχρι το φινάλε θα προσπαθήσει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί ενόψει των Play Out και στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά όποιον βρει στο δρόμο της.

Οι «ασπρόμαυροι» βέβαια έχουν δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, καθώς εκτός από τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση έχουν να παίξουν εντός έδρας με τη φορμαρισμένη Ξάνθη και την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στα Τρίκαλα.

Σέντρα στην αναμέτρηση θα γίνει στις 14:45 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα από το Live του Grandsport.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P