Τοράλ «Περήφανος για τη θητεία μου, είμαι οπαδός του ΟΦΗ»

Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι το μήνυμα του Τζον Τοράλ για την αποχώρηση του μετά από μία τριετία από τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο.

Μετά από τρία χρόνια, ο Ισπανός μέσος αποχωρεί για… άλλες πολιτείες, καθώς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία. Με ανάρτηση του στο Instagram ο Τζον Τοράλ μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για τον ΟΦΗ, τον οποίο χαρακτηρίζει οικογένεια του, αλλά και το Ηράκλειο και την Κρήτη.

Μάλιστα ο Τοράλ τονίζει πως θα υποστηρίζει για πάντα τον ΟΦΗ, αφού είναι πλέον οπαδός της ομάδας, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, ενώ ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή ο ίδιος και η οικογένεια του θα επιστρέψουν στην Κρήτη.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα έγραψε: «Γεια σας οικογένεια του ΟΦΗ, ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις ένα μέρος όπου η ευτυχία ήταν τόσο έντονη.

Πριν από τρία χρόνια όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόση διασκέδαση, χαρά και αναμνήσεις θα έπαιρνα από αυτά τα τρία χρόνια.

Στους ανθρώπους αρέσει να συνδέουν την επιτυχία με τη νίκη, με τον τελικό στόχο, η επιτυχία για μένα είναι στο ταξίδι, στους ανθρώπους που συναντάς στην πορεία, στο να απολαμβάνεις τις καλές στιγμές και να υποφέρεις τις κακές στιγμές δίπλα τους, και νιώθω πολύ τυχερός που γνώρισα και μοιράστηκα τόσα πολλά με αυτούς τους ανθρώπους.

ADVERTISING

Είμαι περήφανος για τη θητεία μου σε αυτόν τον όμορφο σύλλογο, σε αυτή την καταπληκτική πόλη. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποστήριξη, όλους τους προπονητές που με έκαναν να απολαύσω και να μάθω τόσα πολλά, το προσωπικό, τους φυσιοθεραπευτές, τους kitmen, τους γιατρούς, την ομάδα των μέσων ενημέρωσης και όλους τους εργαζόμενους στον σύλλογο που μου έκαναν τη ζωή τόσο εύκολη.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που είναι εκεί κάθε μέρα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και κάνοντας την καθημερινότητα τόσο ευχάριστη. Ευχαριστώ την πόλη του Ηρακλείου που μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας από την πρώτη μέρα, φεύγουμε γνωρίζοντας ότι θα επιστρέψουμε σε αυτό το όμορφο νησί.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και θα υποστηρίζω την ομάδα από μακριά. Στην οικογένειά μου, σας ευχαριστώ που είστε πάντα εκεί, αυτό το ταξίδι δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς.
Για πάντα ευγνώμονες, θα τα πούμε σύντομα, από έναν οπαδό του ΟΦΗ».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ